LIDT OM MIG OG MIN BAGGRUND

Jeg er sundhedsplejerske med lang erfaring med præmature børn og deres forældre. Jeg blev uddannet i 2003 og har arbejdet 11 år i kommunal sundhedspleje. Både med spædbørn, småbørn og skolebørn. Mit særområde var de familier, som fik et præmaturt barn.

Jeg blev uddannet som sygeplejerske i 1987, og som sundhedsplejerske i 2003. Jeg har det meste af mit arbejdsliv arbejdet med børn. Både på neonatalafdeling og på børneafdeling med børn i alderen 0-16 år.

Derud over har jeg arbejdet på et behandlings- og observationshjem, som støttepædagog og i en specialbørnehave.

Som sundhedsplejerske havde jeg mulighed for at følge de præmature børn helt op i skolealderen, og har med succes deltaget i møder i forbindelse med start i dagpleje, børnehave og skole.

Jeg har været indehaver af Sanse Motorik i Smørum siden 2014,  som en del af det landsdækkende koncept Sanse Motorik(R) – det bedste til dit barn. I september 2023, rykker jeg til Dianalund, men forsætter under samme koncept.

I det daglige arbejder jeg som sansemotorisk konsulent, hvor jeg tilbyder træning af børn med forskellige sansemotoriske udfordringer. Det betyder, at jeg har stor erfaring med at spotte, afdække og behandle såvel sansemotoriske gener, såvel som den særlige sensitivitet som mange præmature er generet af.

Privat er jeg gift, mor til 2 voksne sønner, og farmor til 2 børnebørn. Min ældste søn blev født 3 uger før tid, efter en graviditet præget af truende for tidlig fødsel fra uge 30. Jeg var sengeliggende, fik en masse vehæmmende medicin og var selvfølgelig ret bekymret. Min søn fik efterfølgende store udfordringer på det sansemotoriske område. Noget man desværre ikke kendte til dengang, hvilket betød, at det slet ikke blev tænkt ind, og at hjælpen til at løse udfordring ikke var tilstrækkelig. I dag forstår jeg, hvordan det hang sammen, og ville ønske, at min søn havde fået den hjælp, som jeg kan tilbyde børn i dag.